PDC St. Josep Obrer

Entenem els Plans Comunitaris com un esforç conjunt, una nova forma de treballar que permet expressar les nostres idees i opinions sobre els projectes que afecten al nostre entorn. Dit d’una altra manera, és un espai de trobada i reflexió amb el qual tenim l’oportunitat de construir un barri millor.

El Pla Comunitari es format per les persones que viuen i treballen al barri: personal tècnic de les administracions públiques, membres de les entitats i associacions, i també qualsevol veí o veïna amb ganes de dir-hi la seva.

El punt de partida és el diagnòstic participatiu, document que recull una visió compartida del barri, dels seus problemes i de les seves possibilitats. A partir d’aquí es defineixen uns temes entorn dels quals s’organitzen els grups de treball. Aquest grups analitzen les necessitats existents, busquen solucions i elaboren propostes que seran debatudes en el Consell Rector.

Consell Rector, on hi ha representats els responsables polítics, personal tècnics, les associacions del barri i veïnat divers, estudia les propostes i decideix com es duen a terme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s